Møbelreparation

Få dit spise/sofabord til at se ud som nyt igen. Jeg reparerer spiseborde/sofaborde. Massive borde pudses sæbe olie eller lakbehandles. Finérede borde i alle træsorter bla. palisander teak og mahogni kan også repareres, evt. omfinéring.

Speciale hepplewhite spisestuer palisander og teaktræs spisestuer og designer møbler. Med hensyn til palisander og teaktræs møbler er der en udbredt misforståelse med hvordan de skal overfladebehandles, det skyldes de programmer i tv som omhandler antik og retro møbler hvor amatører reparere disse møbler med olie. Alle palisander og teaktræs møbler er overfladebehandlet fra ny af med lak og derefter slebet med fint sandpapir og poleret med ståluld og olie. Men den bedste overflade man kan gi disse møbler idag er en sprøjtelakeret overflade hvor man undlader slibning og polering, den beskytter den fine palisander og teaktræs finér bedst.

Jeg reparerer forsikringsskader for alle forsikringsselskaber.

Spiseborde/sofaborde fremstilles i massiv træ og finér alle træsorter. Få et bord som er specielt fremstillet efter jeres ønsker.

Ring til os og jeg kommer gratis og uforpligtende i hele Jylland. Og fortæller hvad jeg kan gøre ved dit bord eller møbler.

Se billeder af vores arbejde med møbelreparationer herunder.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 40 35 97 49 eller send os en email på nssnedker@gmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

Reload Image

Før og efter

Lakering af bord

Andre lakeringer

Reparation af møbler i palisander og mahogni

Aidt Møbler